error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor van den Berg het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor van den Berg uit Buren.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor van den Berg of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor van den Berg is een notaris kantoor uit Buren. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30281819.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor van den Berg
Branche
Notaris
KVK
30281819
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen