error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Timmers B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Timmers B.V. uit Lisse. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Timmers B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Timmers B.V.

Notariskantoor Timmers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lisse. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28105856.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Timmers B.V.
Branche
Notaris
KVK
28105856
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-1998
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen