error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Timmers B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Timmers B.V. uit Lisse.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Timmers B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Timmers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lisse. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28105856.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Timmers B.V.
Branche
Notaris
KVK
28105856
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-1998
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen