error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Tesink-Van Dooren een juiste keuze. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Tesink-Van Dooren uit Apeldoorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Tesink-Van Dooren is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57417148.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Tesink-Van Dooren of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Tesink-Van Dooren
Branche
Notaris
KVK
57417148
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-03-2013
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen