error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Tesink-Van Dooren het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Tesink-Van Dooren uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Tesink-Van Dooren of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor Tesink-Van Dooren is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57417148.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Tesink-Van Dooren
Branche
Notaris
KVK
57417148
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-03-2013
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen