Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Tesink-Van Dooren een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Tesink-Van Dooren uit Apeldoorn. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Tesink-Van Dooren is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57417148.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Tesink-Van Dooren of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.