error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is notariskantoor Temmink B.V. een goede keuze. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van notariskantoor Temmink B.V. uit Vroomshoop. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? notariskantoor Temmink B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

notariskantoor Temmink B.V. is een notaris uit Vroomshoop. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08207435.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

notariskantoor Temmink B.V.
Branche
Notaris
KVK
8207435
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2009
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen