error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is notariskantoor Temmink B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over notariskantoor Temmink B.V. uit Vroomshoop.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? notariskantoor Temmink B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

notariskantoor Temmink B.V. is een notaris gevestigd in Vroomshoop. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8207435.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

notariskantoor Temmink B.V.
Branche
Notaris
KVK
8207435
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-2009
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen