Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Teeuwen B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Teeuwen B.V. uit Boxmeer. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Teeuwen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Teeuwen B.V.

Notariskantoor Teeuwen B.V. is een notaris uit Boxmeer. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17253615.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.