Is Notariskantoor Stoker de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Stoker uit Nijmegen.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Stoker

Notariskantoor Stoker is een notaris uit Nijmegen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09187146.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Stoker of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.