Is Notariskantoor Stigter & Leskens BV de juiste notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Stigter & Leskens BV uit Houten.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Stigter & Leskens BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Stigter & Leskens BV is een notaris gevestigd in Houten. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70325960.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.