error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor Stigter B.V. een goede keuze. Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Stigter B.V. uit Houten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Stigter B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Stigter B.V. is een notaris gevestigd in Houten. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50133950.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Stigter B.V.
Branche
Notaris
KVK
50133950
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen