error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Stigter B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Stigter B.V. uit Houten.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privƩsfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Stigter B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Stigter B.V. is een notaris gevestigd in Houten. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50133950.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Stigter B.V.
Branche
Notaris
KVK
50133950
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen