Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Staden een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Staden uit Oosterhout.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Staden is een notaris kantoor gevestigd in Oosterhout. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20123314.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Staden of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.