error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Sprang Capelle een goede partner. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Sprang Capelle uit Sprang-Capelle.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Sprang Capelle is een notaris gevestigd in Sprang-Capelle. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17271667.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Sprang Capelle of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Sprang Capelle
  • Raadhuisplein 4a, 5161CG, Sprang-Capelle
  • 0416 311502
Branche
Notaris
KVK
17271667
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen