error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Sprang Capelle een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Sprang Capelle uit Sprang-Capelle. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Sprang Capelle of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Sprang Capelle is een notaris kantoor uit Sprang-Capelle. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17271667.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Notariskantoor Sprang Capelle
  • Raadhuisplein 4a, 5161CG Sprang-Capelle
  • 0416 311502
Branche
Notaris
KVK
17271667
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen