error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Spier & Hazenberg een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Notariskantoor Spier & Hazenberg uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Spier & Hazenberg of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Spier & Hazenberg

Notariskantoor Spier & Hazenberg is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34362638.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Spier & Hazenberg
Branche
Notaris
KVK
34362638
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1938
Medewerkers
27

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen