error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Spier & Hazenberg een juiste partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Spier & Hazenberg uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Spier & Hazenberg is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34362638.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Spier & Hazenberg of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Spier & Hazenberg
Branche
Notaris
KVK
34362638
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1938
Medewerkers
27

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen