Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Spier & Hazenberg een juiste partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alles van Notariskantoor Spier & Hazenberg uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Spier & Hazenberg of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Spier & Hazenberg is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34362638.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte