Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Soons een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Soons uit Heteren. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Soons of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Soons

Notariskantoor Soons is een notaris kantoor gevestigd in Heteren. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09114126.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.