error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Soons een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Soons uit Heteren. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Soons

Notariskantoor Soons is een notaris gevestigd in Heteren. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09114126.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Soons of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Soons
Branche
Notaris
KVK
09114126
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-07-2000
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen