error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Soons het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Soons uit Heteren.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Soons of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Soons is een notaris kantoor uit Heteren. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09114126.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Notariskantoor Soons
Branche
Notaris
KVK
09114126
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-07-2000
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen