Is Notariskantoor Smook B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Smook B.V. uit Eefde.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Smook B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Smook B.V. is een notaris uit Eefde. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8192937.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken