error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Smook B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Smook B.V. uit Eefde.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Smook B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Smook B.V. is een notaris gevestigd in Eefde. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08192937.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Smook B.V.
Branche
Notaris
KVK
8192937
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2009
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen