Is Notariskantoor Simons B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Simons B.V. uit Oud Gastel.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Simons B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor Simons B.V.

Notariskantoor Simons B.V. is een notaris gevestigd in Oud Gastel. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20074627.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract