Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Simons B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Simons B.V. uit Oud Gastel.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Simons B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Simons B.V. is een notaris uit Oud Gastel. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20074627.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte