Is Notariskantoor Schrama B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Schrama B.V. uit Sassenheim. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Schrama B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Schrama B.V. is een notaris uit Sassenheim. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28107272.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling