Is Notariskantoor Scherfke de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Scherfke uit Borne.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Scherfke is een notaris gevestigd in Borne. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8182558.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Scherfke of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.