error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Schäfer Notarissen een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Schäfer Notarissen uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Schäfer Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Schäfer Notarissen is een notaris kantoor uit Eindhoven. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17106887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Schäfer Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17106887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-07-1998
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen