error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Schäfer een goede partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Schäfer uit Eindhoven.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Schäfer is een notaris uit Eindhoven. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17106887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Schäfer of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Schäfer Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17106887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-07-1998
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen