Is Schäfer Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Schäfer Notarissen uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Schäfer Notarissen is een notaris gevestigd in Eindhoven. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17106887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Schäfer Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.