error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Rouwenhorst B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Rouwenhorst B.V. uit Delden.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Rouwenhorst B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Rouwenhorst B.V. is een notaris uit Delden. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 06085645.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariskantoor Rouwenhorst B.V.
  • Langestraat 67, 7491AB, Delden
  • 074-3762505
Branche
Notaris
KVK
6085645
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-12-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen