error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Rouweler B.V. een goede keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Rouweler B.V. uit Zutphen.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Rouweler B.V.

Notariskantoor Rouweler B.V. is een notaris kantoor uit Zutphen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08079617.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Rouweler B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Rouweler B.V.
  • IJsselkade 16, 7201HC, Zutphen
  • 0575-513237
  • notaris@rouweler.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
8079617
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-11-1998
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen