error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Rosenbaum een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Rosenbaum uit Emmen.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Rosenbaum of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Rosenbaum is een notaris uit Emmen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 04087129.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Rosenbaum
Branche
Notaris
KVK
4087129
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-07-2007
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen