Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Roem een juiste keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Roem uit De Rijp.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Roem of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Roem is een notaris kantoor uit De Rijp. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37144954.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.