error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Roem de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Roem uit De Rijp. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Roem of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Roem is een notaris uit De Rijp. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37144954.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Notariskantoor Roem
Branche
Notaris
KVK
37144954
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-10-2000
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen