Is Notariskantoor Riteco B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Riteco B.V. uit Oldenzaal.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Riteco B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Riteco B.V. is een notaris kantoor uit Oldenzaal. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62593641.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.