error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Riteco B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Riteco B.V. uit Oldenzaal. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Riteco B.V. is een notaris gevestigd in Oldenzaal. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62593641.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Riteco B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Riteco B.V.
Branche
Notaris
KVK
62593641
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-08-2011
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen