error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Reinsma een juiste keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Reinsma uit Coevorden. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Reinsma is een notaris gevestigd in Coevorden. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62077449.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Reinsma of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Reinsma
  • van Heutszsingel 33, 7741ES Coevorden
  • 0524 517755
Branche
Notaris
KVK
62077449
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-2014
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen