error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Reinsma het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Reinsma uit Coevorden.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Reinsma is een notaris uit Coevorden. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62077449.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Reinsma of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Reinsma
  • van Heutszsingel 33, 7741ES, Coevorden
  • 0524 517755
Branche
Notaris
KVK
62077449
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-12-2014
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen