Is Notariskantoor Reinsma de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Reinsma uit Coevorden.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Reinsma of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Reinsma is een notaris gevestigd in Coevorden. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62077449.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.