Is Notariskantoor Quitz het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alles van Notariskantoor Quitz uit Heerhugowaard. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Quitz of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Quitz is een notaris uit Heerhugowaard. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37158934.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte