Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Prick een goede partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Prick uit Zevenaar. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Prick of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Prick is een notaris kantoor uit Zevenaar. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09204775.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract