error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Posthumus B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notariskantoor Posthumus B.V. uit Amersfoort. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Posthumus B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Posthumus B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56969627.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Posthumus B.V.
  • Edisonstraat 24, 3817VN, Amersfoort
  • 033-2018001
  • jelly@notarisposthumus.nl
Branche
Notaris
KVK
56969627
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen