error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Posthumus B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notariskantoor Posthumus B.V. uit Amersfoort. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Posthumus B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Posthumus B.V. is een notaris kantoor uit Amersfoort. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56969627.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notariskantoor Posthumus B.V.
  • Edisonstraat 24, 3817VN, Amersfoort
  • 033-2018001
  • jelly@notarisposthumus.nl
Branche
Notaris
KVK
56969627
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen