Is Notariskantoor Posthumus B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Posthumus B.V. uit Amersfoort.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Posthumus B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56969627.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Posthumus B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.