error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Poppinghaus B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Poppinghaus B.V. uit Losser. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Poppinghaus B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Poppinghaus B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Losser. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8107645.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariskantoor Poppinghaus B.V.
Branche
Notaris
KVK
8107645
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen