error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Pool een goede keuze. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Pool uit Voorthuizen.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Pool of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Pool is een notaris uit Voorthuizen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08182421.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Pool
Branche
Notaris
KVK
08182421
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen