Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Pool een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notariskantoor Pool uit Voorthuizen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Pool of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Pool is een notaris uit Voorthuizen. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08182421.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken