error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Piek B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Piek B.V. uit Susteren. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Piek B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Piek B.V. is een notaris gevestigd in Susteren. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63437295.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Piek B.V.
Branche
Notaris
KVK
63437295
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2015
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen