Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Piek B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Piek B.V. uit Susteren.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Piek B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Piek B.V. is een notaris gevestigd in Susteren. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63437295.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.