error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Piek B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Piek B.V. uit Susteren.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Piek B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Piek B.V. is een notaris kantoor uit Susteren. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63437295.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Piek B.V.
Branche
Notaris
KVK
63437295
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2015
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen