Is Notariskantoor Pels Rijcken de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Pels Rijcken uit Apeldoorn. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Pels Rijcken of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Pels Rijcken is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8182223.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract