Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Paulusma Loof een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alles van Notariskantoor Paulusma Loof uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Paulusma Loof is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62364553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Paulusma Loof of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.