error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Oudewater B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariskantoor Oudewater B.V. uit Oudewater.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Oudewater B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Oudewater B.V.

Notariskantoor Oudewater B.V. is een notaris uit Oudewater. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63842599.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Oudewater B.V.
Branche
Notaris
KVK
63842599
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen