Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Oudewater B.V. een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Oudewater B.V. uit Oudewater. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Oudewater B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Oudewater B.V.

Notariskantoor Oudewater B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Oudewater. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63842599.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis