error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Novia B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Novia B.V. uit Veenendaal.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Novia B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Novia B.V. is een notaris uit Veenendaal. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67660711.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Novia B.V.
  • Kerkewijk 126, 3904JH Veenendaal
  • 0318 519166
Branche
Notaris
KVK
67660711
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen