error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Nederweert B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Nederweert B.V. uit Nederweert. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Nederweert B.V. is een notaris kantoor uit Nederweert. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 13036408.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Nederweert B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Nederweert B.V.
Branche
Notaris
KVK
13036408
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-06-1995
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen