error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Nederweert B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Nederweert B.V. uit Nederweert.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Nederweert B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Nederweert B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nederweert. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 13036408.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Notariskantoor Nederweert B.V.
Branche
Notaris
KVK
13036408
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-06-1995
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen