Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren een goede partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren uit Soest. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren is een notaris uit Soest. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32146897.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.