error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren een goede partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren uit Soest.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren is een notaris kantoor gevestigd in Soest. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32146897.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren
Branche
Notaris
KVK
32146897
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen