error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren uit Soest. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren is een notaris kantoor gevestigd in Soest. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32146897.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor mr. W.M.E. van Veeren
Branche
Notaris
KVK
32146897
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen