error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit uit West-Terschelling.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr. W.M. Cupido-Smit is een notaris uit West-Terschelling. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70027692.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland
Branche
Notaris
KVK
70027692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1985
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen