error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland uit West-Terschelling.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland

Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland is een notaris gevestigd in West-Terschelling. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70027692.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland
Branche
Notaris
KVK
70027692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1985
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen