Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland een juiste partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland uit West-Terschelling.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland

Mr. W.M. Cupido-Smit notaris te Terschelling en Vlieland is een notaris uit West-Terschelling. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70027692.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract