error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V. uit Alblasserdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V. is een notaris gevestigd in Alblasserdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24350107.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Mr W. van Ringelesteijn B.V.
  • Plantageweg 20, 2951GP, Alblasserdam
  • 078-6932725
  • notaris@ringelesteijn.nl
Branche
Notaris
KVK
24350107
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2003
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen