Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor mr. Tj. Smid B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor mr. Tj. Smid B.V. uit Zuidhorn.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. Tj. Smid B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. Tj. Smid B.V. is een notaris kantoor uit Zuidhorn. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 2097547.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte