error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma uit Koudum. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma is een notaris kantoor gevestigd in Koudum. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1138134.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma
Branche
Notaris
KVK
1138134
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen