error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma uit Koudum.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma is een notaris uit Koudum. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01138134.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma
Branche
Notaris
KVK
1138134
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen