Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma een goede partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma uit Koudum. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma

Notariskantoor Mr. T.J. Houtsma is een notaris gevestigd in Koudum. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1138134.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.