Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma uit Burgum.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma is een notaris uit Burgum. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1165180.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.