error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma uit Burgum. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma is een notaris gevestigd in Burgum. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01165180.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma
Branche
Notaris
KVK
1165180
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-08-1654
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen