error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma uit Burgum.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma is een notaris uit Burgum. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1165180.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma
Branche
Notaris
KVK
1165180
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-08-1654
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen