error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven een goede keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven uit Echt.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven

Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven is een notaris uit Echt. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 50407392.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven
Branche
Notaris
KVK
50407392
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-07-2010
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen