error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V. uit Hurdegaryp. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hurdegaryp. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1114252.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Mr. S. de Valk B.V.
Branche
Notaris
KVK
1114252
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen