error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor mr. R.M.Dom een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor mr. R.M.Dom uit Voorburg.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. R.M.Dom of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor mr. R.M.Dom

Notariskantoor mr. R.M.Dom is een notaris kantoor gevestigd in Voorburg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27264781.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor mr. R.M.Dom
  • Zwartelaan 28, 2271BR Voorburg
  • 070-3870602
  • info@notariskantoordom.nl
Branche
Notaris
KVK
27264781
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-01-2004
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen