error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. R.M.Dom het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor mr. R.M.Dom uit Voorburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Notariskantoor mr. R.M.Dom

Notariskantoor mr. R.M.Dom is een notaris uit Voorburg. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27264781.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. R.M.Dom of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor mr. R.M.Dom
  • Zwartelaan 28, 2271BR, Voorburg
  • 070-3870602
  • info@notariskantoordom.nl
Branche
Notaris
KVK
27264781
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-01-2004
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen