error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. R.E. Troost B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van Notariskantoor mr. R.E. Troost B.V. uit Bolsward. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. R.E. Troost B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. R.E. Troost B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bolsward. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54244870.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor mr. R.E. Troost B.V.
Branche
Notaris
KVK
54244870
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-2011
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen