Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor mr. R. Ottens een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariskantoor mr. R. Ottens uit Veenendaal.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor mr. R. Ottens is een notaris kantoor uit Veenendaal. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30127772.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. R. Ottens of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.