error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries de passende notaris voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries uit Oosterwolde. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries is een notaris kantoor gevestigd in Oosterwolde. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01084421.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries
  • Oosterbrink 9B, 8431RA, Oosterwolde
  • 0516-513741
  • adm@devries.oostwolde.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
1084421
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen