error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. P.J. Landman de ideale notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor mr. P.J. Landman uit Oldemarkt.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. P.J. Landman is een notaris uit Oldemarkt. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 5059453.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. P.J. Landman of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor mr. P.J. Landman
  • Hoofdstraat 78, 8375AS Oldemarkt
  • 0561 - 451541
Branche
Notaris
KVK
5059453
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen