error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. P.J. Landman een juiste partner. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariskantoor mr. P.J. Landman uit Oldemarkt.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. P.J. Landman is een notaris kantoor gevestigd in Oldemarkt. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 05059453.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. P.J. Landman of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor mr. P.J. Landman
  • Hoofdstraat 78, 8375AS, Oldemarkt
  • 0561 - 451541
Branche
Notaris
KVK
5059453
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-1983
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen