Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. P.J. Landman een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor mr. P.J. Landman uit Oldemarkt.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. P.J. Landman of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor mr. P.J. Landman

Notariskantoor mr. P.J. Landman is een notaris uit Oldemarkt. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 5059453.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.