Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. uit Hollandsche Rading.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hollandsche Rading. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28074509.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.