error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. uit Hollandsche Rading.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. is een notaris uit Hollandsche Rading. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28074509.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor mr. P.G.J.M. Marres B.V.
  • Graaf Floris V weg 32225, 3739NB Hollandsche Rading
  • 0181-412077
  • notaris@marres.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
28074509
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen