Is Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. uit Heerenveen.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V.

Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. is een notaris kantoor uit Heerenveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51549549.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.