error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. uit Heerenveen.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. is een notaris kantoor uit Heerenveen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51549549.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V.
Branche
Notaris
KVK
51549549
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-2010
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen