error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. uit Heerenveen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V. is een notaris gevestigd in Heerenveen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 51549549.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. Margreet Savenije B.V.
Branche
Notaris
KVK
51549549
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-2010
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen