Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Mr. M. A.C. Vermunt een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Mr. M. A.C. Vermunt uit Hoogerheide. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. M. A.C. Vermunt of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Mr. M. A.C. Vermunt

Notariskantoor Mr. M. A.C. Vermunt is een notaris kantoor gevestigd in Hoogerheide. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20110147.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.